SV-Market
SV-Market

НОВИНКИ

НОВИНКИ

Напівфабрикати

Вареники з картоплею та грибами

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка(борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), начинка(картопля відварена, гриби шампіньйони смажені, цибуля ріпчаста смажена, сироватка молочна суха, олія соняшникова, сіль кухонна, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 4,5 g (г); жири – 1,3g (г) з них насичені жири – менше 1,0g (г);
вуглеводи – 29,0g (г) ; цукри - 0 g (г); сіль – 0,6g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 611kj (кДж) / 146kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3mth(місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки.

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Вареники з картоплею та печінкою

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), начинка(картопля відварена, печінка свиняча відварена, цибуля ріпчаста смажена, сало бокове, сіль кухонна, перець чорний мелений, кріп).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 6,0g (г); жири – 3,0g (г) з них насичені жири – менше 1,0g (г);
вуглеводи – 27,0g (г) ; цукри - 0 g (г); сіль – 0,5g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 665kj (кДж) / 159kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3mth(місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Вареники з картоплею

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), начинка(картопля відварена, цибуля ріпчаста смажена, сироватка молочна суха, сіль кухонна, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 5,0g (г); жири – 1,5g (г) з них насичені жири – менше 1,0g (г);
вуглеводи – 34,0g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,7g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 711kj (кДж) / 170kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3mth(місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Вареники «Улюблені з сиром»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), начинка(сир кисломолочний, цукор-пісок, вода питна, крупа манна, сіль кухонна).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 11,6g (г); жири – 4,2g (г) з них насичені жири – 2,1g (г);
вуглеводи – 33,8g (г) ; цукор –5,3g (г); сіль – 0,1g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 916kj (кДж) / 219kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3mth(місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Пельмені «Богатирські»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), фарш (м’ясна сировина 66 %: яловичина знежилована, сало бокове, м’ясо птиці механічного обвалювання, білок соєвий гідратований, цибуля ріпчаста свіжа,вода питна, сіль кухонна, молоко сухе незбиране, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,5g (г); жири – 11,4g (г) з них насичені жири – 4,6g (г);
вуглеводи – 26,6g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,7g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 1050kj (кДж) / 251kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3mth(місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Пельмені «Домашні»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), фарш (м’ясна сировина 60 %: яловичина знежилована, м’ясо птиці, білок соєвий гідратований, цибуля ріпчаста свіжа,сіль кухонна, часник свіжий, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 11,8g (г); жири – 4,9g (г) з них насичені жири – 1,7g (г);
вуглеводи – 26,6g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,8g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 828kj (кДж) / 198kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3 mth (місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Пельмені «Сибірські»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), фарш (м’ясна сировина 66 %: яловичина знежилована, сало бокове, м’ясо птиці, білок соєвий гідратований, цибуля ріпчаста свіжа,сіль кухонна, часник свіжий, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,9g (г); жири – 9,7g (г) з них насичені жири – 3,9g (г);
вуглеводи – 26,6g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,8g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 992kj (кДж) / 237kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3 mth (місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Хінкалі «Грузинські»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), фарш (м’ясна сировина 66 %: яловичина знежилована, сало бокове, цибуля ріпчаста свіжа,білок соєвий гідратований, м’ясо птиці, петрушка свіжа, сіль кухонна, перець чорний мелений, базилік сушений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,0g (г); жири – 10,3g (г) з них насичені жири – 4,0g (г);
вуглеводи – 20,0g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,9g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 891kj (кДж) / 213kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3 mth (місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Хінкалі «Сочинські»

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна), фарш (м’ясна сировина 50 %: яловичина знежилована, м’ясо птиці механічного обвалювання, сало бокове, цибуля ріпчаста свіжа,білок соєвий гідратований, сіль кухонна, перець чорний мелений, базилік сушений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 8,7g (г); жири – 8,8g (г) з них насичені жири – 4,3g (г);
вуглеводи – 28,7g (г) ; цукор - 0 g (г); сіль – 0,9g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 958kj (кДж) / 229kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3 mth (місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

Чебуреки

Дізнатися більше про товар

Співвідношення начинка ÷ тісто – 50 % ÷ 50 %.
Склад: тістова оболонка (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, олія соняшникова, цукор-пісок, сіль кухонна, дріжджі сухі), фарш (м’ясна сировина 56 %: яловичина знежилована, м’ясо птиці, сало бокове, цибуля ріпчаста свіжа,білок соєвий гідратований, петрушка свіжа, сіль кухонна, перець чорний мелений).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,0g (г); жири – 12,0g (г) з них насичені жири – 4,0g (г);
вуглеводи – 24,5g (г) ; цукор –менше 1,0 g (г); сіль – 0,6g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 1029kj (кДж) / 246kcal (ккал).
Термін зберігання заморожених напівфабрикатів:при температурі не вище ніж мінус 18 °С – не більше ніж 3 mth (місяців).
Упаковку з напівфабрикатами після кожного розпакування необхідно ретельно закривати. Не дозволено повторно заморожувати.
Продукт може містити сліди гірчиці, яєць, молока, сої, селери, кунжуту і продукти їх переробки

Спосіб приготування: заморожені вареники опускають в киплячу воду, підсолену за смаком (співвідношення води і напівфабрикату 4:1).
Після занурення необхідно перемішати і варити в киплячій воді до готовності (до спливання вареників на поверхню) протягом 5-7 min(хв).
 Після готовності вареники обережно витягують з води і подають до столу зі сметаною, вершковим маслом, майонезом, кетчупом та іншими соусами і приправами за смаком.
Смачного!

М'ясні та ковбасні вироби

Балик копчено-варений вищого сорту «Царський»

Дізнатися більше про товар

Балик копчено-варений вищого сорту «Царський».
ТУ У 10.1-13454257-003:2017.
Склад:
спинні і поперекові м’язи свинячих напівтуш, cіль кухонна, екстракти натуральних прянощів: горіх мускатний, перець чорний, часник, кардамон.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 19,7 g (г); жири – 7,6 g (г) з них насичені жири – 2,7 g (г);
вуглеводи –3,0 g (г) ; цукри - 1,0 g (г); сіль – 2,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
665 kj (кДж) / 159 kcal (ккал).

Бастурма сиров’ялена вищого сорту

Дізнатися більше про товар

Бастурма сиров’ялена вищого сорту. ТУУ 10.1-43473823-001:2020.
Склад: яловичина вищого сорту, прянощі: чаман, паприка, перець чорний; часник,  сіль кухонна.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 18,0 g (г); жири – 2,0 g (г) з них насичені жири –1,0 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 5,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 377 kj (кДж) / 90 kcal (ккал).

Грудинка сирокопчена вищого сорту «Преміум»

Дізнатися більше про товар

Грудинка сирокопчена вищого сорту «Преміум»
ТУУ 10.1-13454257-008:2020.
Склад:
грудинка свиняча без шкури, сіль кухонна, цукор-пісок.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 8,0 g (г); жири – 63,0 g (г) з них насичені жири – 22,0 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 5,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
2523 kj (кДж) / 603 kcal (ккал).

Хамон сирокопчений вищого сорту

Дізнатися більше про товар

Хамон сирокопчений вищого сорту.
ТУУ 10.1-43473823-001:2020.
Склад:
тазостегнова частина свиняча, сіль кухонна, цукор-пісок.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 21,0 g (г); жири – 8,0 g (г) з них насичені жири – 3,0 g (г);
вуглеводи –1,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 4,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
669 kj (кДж) / 160 kcal (ккал).
Умови зберігання: за температури від 0 0С до плюс 4 0С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Брауншвейгська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Брауншвейгська»
ДСТУ 4427:2005
Склад:
яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове, свинина знежилована нежирна, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, горіх мускатний або кардамон мелені.
Поживна (харчова) цінність100 g (г) продукту:
білки - не менше 20,0 g (г); жири – не більше 45,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
2029,2 kj (кДж) /  
(485,0 kcal (ккал)).
Умови зберігання:
за температури не вищої, ніж плюс 15 0С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Московська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Московська».
ДСТУ 4427:2005.
Склад:
яловичина, сало хребтове, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, горіх мускатний або кардамон мелені.
Поживна (харчова) цінність100 g (г) продукту:
білки - не менше 20,0 g (г); жири – не більше 42,0 g (г) з них насичені жири – 15,0 g (г);
вуглеводи –1,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 4,5 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
1916,3 kj (кДж) /  
458,0 kcal (ккал).

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Свиняча»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса сирокопчена вищого сорту «Свиняча»
ДСТУ 4427:2005.
Склад:
грудинка свиняча, свинина знежилована нежирна, сіль кухонна, коньяк, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, часник свіжий.
Поживна (харчова) цінність100 g (г) продукту:
білки - 13,0 g (г); жири –  60,0 g (г) з них насичені жири – 18,2 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 4,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
2476,9 kj (кДж) /  
592 kcal (ккал).

Ковбаски сирокопчені вищого сорту «Хмизок»

Дізнатися більше про товар

Ковбаски сирокопчені вищого сорту «Хмизок»
ТУ У 10.1-13454257-005:2018
Склад:
яловичина знежилована, свинина нежирна, сало хребтове, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, перець духмяний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки -  24,3 g (г); жири – 45,2 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
2109 kj (кДж) / 504 kcal (ккал).

Ковбаски сирокопчені з м’ясом птиці вищого сорту «Піколіні»

Дізнатися більше про товар

Ковбаски сирокопчені з м’ясом птиці вищого сорту «Піколіні».
ТУ У 10.1-13454257-005:2018.
Склад:
свинина напівжирна, сало хребтове, м'ясо птиці, суміш натуральних прянощів (паприка, духмяний перець, часник), цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, стартова культура.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білок -  20,6 g (г); жир – 56,2 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 2461 kj (кДж) / 588,2 kcal (ккал).
Умови зберігання:
за температури не вищої, ніж плюс 15 0С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса сиров’ялена вищого сорту «З Пармезаном»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса сиров’ялена вищого сорту «З Пармезаном».
ТУ У 10.1-13454257-005:2018.
Склад:
яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована нежирна, сало хребтове, сир твердий «Пармезан» 15 %, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, горіх мускатний або кардамон мелені.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 21,0 g (г); жири – 37,0 g (г) з них насичені жири – 17,0 g (г);
вуглеводи –1,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 4,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення): 1761 kj (кДж) / 421 kcal (ккал).


Ковбаса сиров’ялена вищого сорту «Татарська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса сиров’ялена вищого сорту «Татарська»
ТУ У 10.1-13454257-005:2018.
Склад:
конина, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, горіх мускатний або кардамон мелені, перець духмяний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 20,9 g (г); жири – 4,1 g (г) з них насичені жири – 1,4 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 4,5 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
523 kj (кДж) / 125 kcal (ккал).

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Московська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Московська»
ДСТУ 4591:2006.
Склад:
яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, кардамон або горіх мускатний мелені.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: 
білки -
18,0 g (г); жири –38,0 g (г) з них насичені жири –
14,9 g (г); вуглеводи – менше 1,0 g (г); цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 4,1 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
1732,2 kj (кДж) /  
414 kcal (ккал).

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Сервелат»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Сервелат»
ДСТУ 4591:2006.
Склад:
свинина знежилована жирна або грудинка свиняча, яловичина знежилована вищого сорту, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, кардамон або горіх мускатний мелені.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: 
білки -
15,0 g (г); жири –45,0 g (г) з них насичені жири –
12,9 g (г); вуглеводи –1,0 g (г); цукри - 1,0 g (г); сіль – 4,1 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
1945,6 kj (кДж) /  
465 kcal (ккал).

Сало копчено-варене вищого сорту «По-циганськи»

Дізнатися більше про товар

Сало копчено-варене вищого сорту «По-циганськи»
ТУ У 10.1-13454257-003:2017.
Склад:
грудинка свиняча, cіль кухонна, екстракти натуральних прянощів: горіх мускатний, перець чорний, часник, кардамон, сироватка молочна суха.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 8,0 g (г); жири – 65,0 g (г) з них насичені жири – 22,4 g (г);
вуглеводи – менше 3,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 3,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
2632 kj (кДж) / 629 kcal (ккал).

Щоковина копчено-варена першого сорту «Пряна»

Дізнатися більше про товар

Щоковина копчено-варена першого сорту «Пряна»
ТУ У 10.1-13454257-003:2017.
Склад:
щоковина свиняча в шкурі, вода питна, сіль кухонна, екстракти натуральних прянощів: часник, перець чорний, кардамон.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 6,0 g (г); жири – 63,0 g (г) з них насичені жири – 22,0 g (г);
вуглеводи – менше 3,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 3,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
2523 kj (кДж) / 603 kcal (ккал).

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Дрогобицька»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Дрогобицька».
ДСТУ 4435:2005.
Склад:
свинина знежилована нежирна, сіль кухонна, часник свіжий, цукор-пісок, перець чорний або білий мелені, перець духмяний мелений, кмин мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: 
білки -
13,0 g (г); жири –30,0 g (г) з них насичені жири – 3,0 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 2,8 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
1348,2 kj (кДж) /  
322 kcal (ккал).

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Празька»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Празька»
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
свинина знежилована нежирна, сало хребтове, яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована напівжирна, м'ясо птиці знежиловане, сіль кухонна, цукор-пісок, часник свіжий, перець духмяний мелений, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 14,1 g (г); жири – 27,9 g (г) з них насичені жири – 11,8 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 2,1 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1305 kj (кДж) / 312 kcal (ккал).

Ковбаса напівкопчена першого сорту «Салямі Банкетна»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена першого сорту «Салямі Банкетна»
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
сало хребтове, свинина нежирна, м'ясо птиці, яловичина, вода питна, сіль кухонна, горіх мускатний, перець чорний, часник, кардамон.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 13,0 g (г); жири – 22,8 g (г) з них насичені жири –9,8 g (г);
вуглеводи – 4,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 1,9 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1142 kj (кДж) / 273 kcal (ккал).

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Харківська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Харківська»
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
свинина знежилована нежирна, свинина знежилована напівжирна, сало хребтове, яловичина знежилована , сіль кухонна, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, цукор-пісок.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 13,1 g (г); жири – 30,9 g (г) з них насичені жири –12,9 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 2,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1402 kj (кДж) / 335 kcal (ккал).

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Копчена з чорносливом»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Копчена з чорносливом».
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
свинина напівжирна, сало хребтове, свинина нежирна, сіль кухонна, чорнослив 1 %, натуральні прянощі (перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений), часник свіжий.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 13,0 g (г); жири – 34,3 g (г) з них насичені жири – 14,0 g (г);
вуглеводи – менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 2,1 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1527 kj (кДж) / 365 kcal (ккал).
Умови зберігання:
за температури від 0 0С до плюс 6 0С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Копчена на дровах»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Копчена на дровах»
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
свинина, сіль кухонна, цукор-пісок, часник свіжий, натуральні прянощі (перець чорний мелений, перець духмяний мелений)
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 15,0 g (г); жири – 23,0 g (г) з них насичені жири – 8,0 g (г);
вуглеводи –1,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 2,2 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1134 kj (кДж) / 271 kcal (ккал).


Ковбаса напівкопчена другого сорту «Кримська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса напівкопчена другого сорту «Кримська»
ТУУ 10.1-13454257-002:2016.
Склад:
свинина напівжирна, сало хребтове, м'ясо птиці знежиловане, яловичина знежилована, вода питна, сіль кухонна, коріандр, горіх мускатний, перець чорний, кардамон.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 13,0 g (г); жири – 27,1g (г) з них насичені жири –11,0 g (г);
вуглеводи – 5,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 2,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
1322 kj (кДж) / 316 kcal (ккал).

Шинка із рубленого м’яса птиці варена першого сорту «Мармурова»

Дізнатися більше про товар

Шинка із рубленого м’яса птиці варена першого сорту «Мармурова»
ТУ У 10.1-13454257-003:2017. Фото - 5758
Склад:
м’ясо птиці, вода питна, сіль кухонна.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 14,4 g (г); жири – 1,2 g (г) з них насичені жири –1,0 g (г);
вуглеводи – 2,0 g (г) ; цукор - 1,0 g (г); сіль – 1,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
318 kj (кДж) / 76 kcal (ккал).

Ковбаса варена вищого сорту «Молочна»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варена вищого сорту «Молочна»
ДСТУ 4436:2005.
Склад:
свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, вода питна, молоко сухе знежирене (3 %), яйця курячі (2 %), цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту:
білки -
 12,0 g (г); жири –22,0 g (г) з них насичені жири – 4,5 g (г);
вуглеводи – 1,2 g (г) ; цукри - 1,0 g (г); сіль – 1,7 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
1029 kj (кДж) /  
246 kcal (ккал).


Ковбаса варена вищого сорту «Русанівська»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варена вищого сорту «Русанівська».
ДСТУ 4436:2005.  Фото - 5729
Склад:
свинина 50 %, яловичина знежилована вищого сорту 30 %, свинина знежилована жирна 10 %, вода питна, молоко сухе знежирене 10 %, часник свіжий, цукор-пісок, кмин мелений, перець духмяний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту:
білки –
12,0 g (г); жири –20,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
954 kj (кДж) /  
228 kcal (ккал).

Ковбаса варена вищого сорту «Олів`є»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варена вищого сорту «Олів`є»
ТУУ 10.1-13454257-001:2015.
Склад:
свинина  нежирна, свинина  напівжирна, сало бокове, м`ясо птиці, вода питна, молоко сухе знежирене 4 %, яйця курячі 2 %, сіль кухонна, цукор-пісок, перець духмяний мелений, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,9 g (г); жири – 18,8 g (г) з них насичені жири – 6,6 g (г);
вуглеводи – 1,4 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 1,5 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
912 kj (кДж) / 218 kcal (ккал).

Ковбаса варена першого сорту «Філейна»

Дізнатися більше про товар

Ковбаса варена першого сорту «Філейна»
ТУУ 10.1-13454257-001:2015.
Склад:
свинина напівжирна, м`ясо птиці, сало бокове, яловичина, вода питна, сіль кухонна, прянощі (імбир); екстракти прянощів (перець чорний).
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 10,0 g (г); жири – 13,5 g (г) з них насичені жири – 5,2 g (г);
вуглеводи – 4,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 1,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
745 kj (кДж) / 178 kcal (ккал).

Сардельки вищого сорту «З шинкою»

Дізнатися більше про товар

Сардельки вищого сорту «З шинкою»
ТУУ 10.1-13454257-001:2015.
Сировина:
свинина
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 12,2 g (г); жири – 14,7 g (г) насичені жири – 5,2 g (г);
вуглеводи –1,0 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
774 kj (кДж) / 185 kcal (ккал).

Сосиски вищого сорту «Шкільні»

Дізнатися більше про товар

Сосиски вищого сорту «Шкільні»
ДСТУ 4436:2005.
Склад:
свинина  напівжирна, яловичина, вода питна, яйця курячі 3 %, сіль кухонна, молоко сухе знежирене 2 %, цукор-пісок, перець духмяний мелений, горіх мускатний або кардамон мелені.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки - не менше, ніж 11,0 g (г); жири – не більше, ніж 20,0 g (г) з них насичені жири – 8,0 g (г); вуглеводи –  менше 1,0 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 1,5 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
937,2 kj (кДж) / 224 kcal (ккал).

Сосиски вищого сорту «Дитячі»

Дізнатися більше про товар

Сосиски вищого сорту «Дитячі»
ДСТУ 4436:2005.
Склад:
свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована, яловичина знежилована вищого сорту, вода питна, олія соняшникова рафінована, яйця курячі 3 %, молоко сухе знежирене 2 %, сіль кухонна, цукор-пісок, горіх мускатний або кардамон мелені, перець духмяний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки - 12,0 g (г); жири –17,0 g (г) з них насичені жири – 4,0 g (г); вуглеводи –  менше 1,0 g (г) ; цукор - менше 1,0 g (г); сіль – 1,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
841 kj (кДж) / 201 kcal (ккал).

Сосиски вищого сорту «Мамадай»

Дізнатися більше про товар

Сосиски вищого сорту «Мамадай»
ТУУ 10.1-13454257-001:2015.
Склад:
свинина жирна, свинина нежирна, свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, м`ясо птиці, вода питна, молоко сухе знежирене 3 %, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):
білки – 11,7,0 g (г); жири – 15,3 g (г) з них насичені жири – 5,4 g (г); вуглеводи – 1,2 g (г) ; цукри - менше 1,0 g (г); сіль – 1,5 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
791 kj (кДж) / 189 kcal (ккал).

Сосиски вищого сорту «Італійські»

Дізнатися більше про товар

Сосиски вищого сорту «Італійські»
ТУУ 10.1-13454257-001:2015.
Склад:
свинина знежилована нежирна, свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована, яловичина знежилована вищого сорту, сало бокове, м`ясо птиці знежиловане, вода питна, молоко сухе знежирене (4 %), сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний мелений,  перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту (середні значення):

білки – 12,0 g (г); жири – 11,0 g (г) з них насичені жири – 5,0 g (г);
вуглеводи – 1,5 g (г) ; цукор – менше 1,0 g (г); сіль – 1,4 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту (середні значення):
640 kj (кДж) / 153 kcal (ккал).

ТОВ "Інвест Гранд Маркет"

Головний офіс: 

52005 Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт. Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, буд. 74 а

E-mail:  investgrandmarket@gmail.com

 

© ТОВ "Інвест Гранд Маркет", 2021. © Створення сайту: I-М.